Månedens menu

Månedens menu starter d. 3. januar og varer indtil 29. februar 2020.

( undtaget uge 7 )

 

Forret

Krydret gulerods suppe m. bagt hvid fisk, ristet serano skinke & brød

eller

Pavillonens varm røgede laks m. syltede urter, creme & brød

 

Hovedret

Kalveculotte m. timian glace

hertil dagens kartoffel og vinterens grønt

eller

Braiseret lammeskank m. rosmarin glace

hertil dagens kartoffel og vinterens grønt

 

Dessert

Kage - is - panna cotta - syltede bær

 

2 retter kr. 218,00

3 retter kr. 268,00

 

Skal afhentes inden kl. 16.00

 

Forretten og desserten er anrettet på fade og er klar til servering

- udførlig vejledning medfølger vedr. hovedretten ( skal blot varmes )

 

Minimum 4 kuverter, som skal bestille samme menu.

 

Kontakt os på info@anlaegspavillonen.dk eller telefon 9742 07 09 for bestilling