Månedens menu

Ny menu starter onsdag d. 20. november indtil fredag d. 20. december

 

Forret

Grønkåls suppe m. bagt torsk, serano skinke, perler & brød

eller

Pavillonens hjemmerøgede laks m. spinat creme & brød

 

Hovedret

Kalveculotte m. glace

hertil dagens kartoffel og vinterens grønt

eller

Australsk okse m. timian sauce

hertil dagens kartoffel og vinterens grønt

 

Dessert

Chokoladekage - is - passionssirup - knas

 

2 retter kr. 208,00

3 retter kr. 258,00

 

Skal afhentes inden kl. 16.00

 

Forretten og desserten er anrettet på fade og er klar til servering

- udførlig vejledning medfølger vedr. hovedretten ( skal blot varmes )

 

Minimum 4 kuverter, som skal bestille samme menu.

 

Kontakt os på info@anlaegspavillonen.dk eller telefon 9742 07 09 for bestilling